nimue
Vetenskaplig och effektiv hudvård

Nimue´s produktsortiment utvecklades ursprunligen 1994 med målsättning mot den medicinska marknaden för användning före och efter operation.
Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är nimue välkänd för överlägsen förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd.
Nimue utbildar huden att aktivera sina naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en maximalt välmående hud.
Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.
Nimue - den nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som levererar aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiva behandlingar och bibehållande av normal hud.

Exuviance
Dermatologiskt utvecklat hudvårdssystem

Exuviance grundades 1988 av dr. Eugene Va Scott dermatolog, dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet. Dessa två lade grunden till AHA-teknologin och har för närvarande över 120 patent på sammansättningar och behandlingar med AHA- produkter. Deras forskningsresultat har publicerats i medicinska tidskrifter.
Exuviance har en medicinsk grund och erbjuder ett system av vetenskapligt utvecklade och högeffektiva hudvårdsprodukter med alpha- och polyhydroxisyror, AHA- och PHA-syror, kombinerat med senaste upptäckterna inom avancerad hudvårdsteknik.
Produkterna är utvecklade och skapade speciellt för kunder som inte har behov av att söka vård hos hudläkare men ändå vill få maximalt och fräscht resultat av sin hudvård. Dessa produkter är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess genom att öka exfolieringen och stimulera cellförnyelsen som leder till att de döda hudcellerna ersätts. Detta bidrar till att porerna blir mindre tilltäppta och huden blir mindre matt och torrt. De nya hudcellerna ger en friskare utstrålning och huden blir vackrare, yngre med fräschare utseende. 

pHformula
Experten på dermatologisk "skin resurfacing"

pHformula är en pharma-cosmeceutical hudvårdsserie, som är baserad på "skin resurfacing" istället för traditionell peeling.
pHformulas "skin resurfacing"-system är resultatet av en nytänkande sammanslagning mellan cosmeceuticalprodukter och medicinska recept.
"Skin resurfacing" har överlägsna fördelar. En traditionell peeling åstadkommer exfoliering, medan "skin resurfacing" aktivt stimulerar till en accelererad form av cellförnyelse och reparation, samtidigt som skador och ytliga irritationer reduceras. Effekten uppnås genom ett unikt leveranssystem (PH-DVC™).
pHformula erbjuder både enstaka individuella behandlingar eller kurbehandlingar för dem, som vill behandla specifika tillstånd och hudproblem inklusive för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk hudrodnad (rosacea). Kemisk peeling som ger fantastiska resultat.

Dermaceutic
rodukter du kan lita på, resultat du kan se

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering.
Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. Dermaceutic fokuserar på tre viktiga områden för hudföryngring: Skydd, Stimulering och Reparation.