Vill du boka en dermapenbehandling kontakta oss på info@klinikskonhet.se

Dermapen

En avancerad microneedlingbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen4TM  en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Nyproduktion av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.e.x. fraktionerad laser, men Dermapen4TM har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen4TM -behandling kan även utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Nya Dermapen4 är digital, har unik design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Under behandlimgen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ner i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ner i huden än om de skull påföras topiskt.

Med Dermapen4 kan man behandla

- Huduppstramande och föryngrande
- Fina linjer och rynkor
- Stora porer
- Oren hud och acne
- Milier och keratosis pilaris
- Pigmenteringar
- Ärr, inklusive akne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
- Hudbristningar
- Alopecia

Ytligare behandlingar kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktad, får fin lyster och glow.
 

Efter behandlingen:.

Syns oftast en rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagande, lätt rodnad och lite svullnad. Vid behandlimg informeras du om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Hur många behandlingar krävs?.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Beroende på vilken indikation som behandlas upprepas behandlingen var 2-8 vecka. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och dina önskemål.

Behandlingspriser

Ansikte                  2195kr
Ansikte och hals      2595kr
Ansikte hals och
dekoltage               2895kr 
Ögonbehandling      1095kr
Dekoltage              1695kr
Advanced               2895kr
Ta din dermapenbehandling till en helt ny nivå! Här lägger vi till: Vial, Über Pro Peel och LED mask

Tillägg:
Vial/LED/Über pro peel 500kr/st

Vid 5 behandlingar får du den 6:e gratis vid kur
Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar.