Laser/IPL

Äntligen kan vi erbjuda IPL behandlingar igen!
Bäst av allt är att vi nu även har laser för att bla. kunna behandla större och retikulära kärl för ett varaktigare resultat.
Att kunna kombinera dessa två kommer ge oss ett bredare behandlingsutbud med ännu bättre resultat! Samt vår nyhet Laser genesis! Håll utkik efter vår nya signatur behandling för dig som vill ta din ansiktsbehandling till en ny nivå!

För mer information boka din konsultation redan idag!

IPL Limelight

Cuteras limelight levererar en icke-invasiv ljusbehandling som kan anpassas efter olika hudtoner och åldrande tillstånd, vilket resulterar i en exeptionell hudföryngringsbehandling med minimalt obehag. Den används  för att behandla hyperpigmentering, solfläckar, godartade pigmenterade fläckar och vaskulära problem.

Nd:yag

Behandlar ett brett spektrum med våglängden 1064 nm. Systemet är optimerat för behandling av kärlskador i ansiktet och ben och inkluderar den mycket populära Laser Genesis, behandling för att återuppliva huden, utan återhämtningstid.

Laser Genesis

Laser Genesis är en effektfull hudföryngrande, lystergivande behandling som med fördel görs i kur. Laser Genesis fungerar genom att försiktigt värma upp hudens djupare lager för att stimulera kollagen och elastin för att minimera fina linjer och rynkor, strama upp porerna, förbättra hudtonen och struktur. Laser Genesis energi riktar även sig mot de små kärl och kapillärer som är orsaken till ihållande rodnad i huden, som med tillstånd som rosacea. Genom att bryta ner dessa kärl försvinner blod som fångas under hudytan, vilket minskar den totala rodnaden. Även ärr och ärrbildning från akne behandlas effektivt med den kortpulsade lasern.

Behandlingar

Vi rekommenderar dig att boka in dig på en konsultation där vi skräddarsyr vilken/vilka behandlingar som passar dig!

IPL/Laser

Ansikte                                 fr. 2595kr
Ansikte & hals                       fr. 2995kr
Ansikte, hals & dekoltage       fr. 3495kr

Kärl/pigment

Enstaka kärl/litet pigment       fr.  995kr
Litet område                         fr. 1295kr
Större område                       fr. 1695kr

Laser Genesis

Ansikte 30min                            2195kr
Ansikte & hals 45min                  2695kr
Ansikte, hals & dekoltage 50min  3195kr

Klinik Skönhet Signatur behandling

Här kombinerar vi vår populära ansiktsbehandling (peeling, portömning, AHA-peeling etc.) med laser genesis för dig som vill fokusera på hudföryngring, uppstramning, minimera porer, en jämnare hudton och lyster. Perfekt för dig som vill jobba kollagenstimulerande och för en långvarig effekt!

Klinik Skönhet Signaturbehandling 75 min       2195kr