pHformula

A.c.n.e 30 min                895kr
Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C.N.E. solutions är speciellt utformad för att kontrollera acne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar acne. Seborré, hyperkeratinisering, mikrobiell kolonisering (P-acne) och inflammation

A.g.e 30 min                   895kr
För dig som vill jobba föryngrande
En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.

M.e.l.a ca 40 min           895kr
För dig med pigmenteringar
pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.

C.r 30min                        895kr
För dig med kronisk rödhet, rosacea
Ett aktivt och effektivt complex speciellt utformat för en komplett reparation av kronisk hudrodnad och milda former av rosacea. Detta komplex har en effektiv anti-mikrobiell verkan.

Görs i kur ca 4-6 behandlingar

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderar vi att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

Att använda pHformulas U.V. protect SPF är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.

Dermaceutic

Milkpeel                         1500kr
För fina linjer, ojämn hudton samt elasticitestförlust.

Förbättrar hudens lyster
Stimulerar epidermis
Reglerar fet hud och vidgade porer
Mjukar upp fina linjer och rynkor
Jämnar ut hudtonen
Påskyndar cellförnyelsen

Rek: kur på 3-4 gånger

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderar vi att använda rätt dermaceutic-produkter 2-3 veckor före behandling.

Efter behandlingen ska bara reparerande cremer användas i 3-5 dagar och hög solkyddsfaktor. Undvik solen ca 3 veckor efter behandlingen.