Cellulit- & fettreducering ,med Kryoterapi & Insculpt

Anna Bille från INQLUSIVE i Göteborg/Önnered kommer till oss ett par gånger i månaden och erbjuder resultatfokuserade kroppsbehandlingar för cellulit- och fettreducering, högintensiv träning, uppstramning av hud som mist sin spänst samt reducering av ärrvävnad och bristningar. 

Anna arbetar ur ett unikt holistiskt perspektiv där hon tar hänsyn till varje klients unika behov samt utgångslägen och delar med sig av kunskap samt tips gällande egenvård, kost och livsstil som kan påverka behandlingarna samt skapa hållbara resultat för ett bättre mående inifrån och ut.

Har du problem med ödem, lipödem, smärta, värk eller skador kan ett besök hos Anna rekommenderas för behandling med medicinsk kryoterapi med mycket fina resulat.

Behandlingstekniker:

- Estetisk Kryoterapi med Cryo T-Shock* för cellulit- & fettreducering, uppstramning av hud mm
- Högintensiv Träning med INSCULPT** för starkare muskler & fettförbränning
- Medicinsk Kryoterapi vid smärta, skada, värk, ödem & lipödem
- Koppnings- & Lymfmassage
- Reningskurer med Örtmediciner & Kosttillskott

*Cryo T-Shock

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Kryoterapi med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi) och är enligt Anna den enda säkra kryomaskinen på marknaden. Anna är utbildad inom såväl estetisk- som medicinsk kryoterapi.

**Insculpt

Insculpt bygger på högintensiv elektroterapi för muskelstimulering, maximal träning samt fettförbränning - effektivt och smärtfritt. En 30-minuters behandling kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats och många av våra kvinnliga klienter upplever minskade besvär med ansträngningsinkontinens samt bättre kontakt med bäckenbotten redan efter första behandlingen. Minskade problem med rygg/ländrygg är också en vanlig bonus som ett resultat av starkare core vid behandling av mage/magmuskler.

Kontakt:

Anna Bille
Diplomerad Kryo- & Insculptterapeut samt Lymfmassör
hello@inqlusive.se
0733-30 89 86 (endast sms då jag oftast är upptagen med klient)
https://www.inqlusive.se