Nu har även Catherine gått nimues grundkurs och kommer att börja med nimues ansiktsbehandlingar inom kort!
För bokning av behandling hos Antonia och Catherine ring 0340-19696 eller boka din tid under boka online här på hemsidan direkt! 
Varmt välkomna!
 

Läs hela inlägget »
Ett komplett skydd för din hud!

Erbjudande!
Sun C SPF 40 60ml: 388
(ord. pris 458kr)
Sun C SPF 40 20ml: 138kr
(ord. pris 168kr)
Läs hela inlägget »
Vintermånaderna med kyla och blåst påverkar huden genom att den kan upplevas torr, narig, stram eller bli rödblossig. Nimue erbjuder denna månad tre produkter som "hjälper" din hud att vara i balans även under höst- och vintermånaderna.

Skydd och balans i kylan:
Multi day plus+ är en dagkräm som rekommenderas till mogen, torr och stram hud. Produkten passar extra bra under vintertid eller till dig med torr hud.
Multi night plus+ är en nattkräm som passar till mogen, torr och stram hud och som passar extra bra under vintertid eller året om till dig med torr hud.
Element barrier är en SOS kräm till en hud som utsätts för negativ miljöpåfrestning, torr hud och extrema väder– och vindförhållanden. Passar även dig som sitter mycket framför en dator.
Paketpris: 1.198:- (normalpris: 1.504:-)
Läs hela inlägget »
Torsdag 31/3 kommer Jennie från Klinik Villastan till oss. Jennie är en fantastiskt duktig sjuksköterska och hudterapeut som kommer och hjälper våra kunder med injektionsbehandlingar med Restylane och botox. Välkommen att  boka in en tid för behandling/konsultation. Du når oss på 0340-19696
Läs hela inlägget »

Den 4/4 kommer nimue till salongen. Boka in dig på en hudscanning och lär känna din hud på djupet. Under dagen har 20% på nimuessortiment. Förboka gärna ditt köp på info@klinikskonhet.se  

Läs hela inlägget »

Ögonen i fokus!

Det är oftast runt ögonen åldrandet syns först. Huden är tunnare i detta område och olika funktioner i huden fungerar sämre här. För att på bästa sätt ta hand om ögonområdet rekommenderas att använda en mild ögon-makeup remover samt en ögonkräm morgon och kväll. Det är viktigt att du använder rätt ögonkräm för just din ålder.
Nimues Eye make up remover är en skonsam och mild tvålfri emulsion som effektivt avlägsnar ögon- och läpp makeup, samtidigt erbjuds ”anti-age” egenskaper. Emulsionen förbättrar fuktnivån samt förfinar linjer och rynkor. Eye make up removern innehåller bl a Geranylisopropanyl samt shea smör.

Eye treatment är en ögonkräm som rekommenderas från 25+. Den motverkar åldrandet och minskar påsar och mörka områden under ögonen. Eye treatment innehåller bl a DMAE, Paliatoyl Pentapeptid-4 samt Vitamin A, C och E Ester. Applicera en liten mängd morgon och kväll.

Anti-ageing eye cream är en ögonkräm som rekommenderas från 35+. Den är en smidig och lätt högeffektiv ögonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egenskaper. Anti-ageing eye cream förbättrar cellkommunikatione, skyddar telomerer och fördröjer cellernas åldrandeprocess. Den innehåller bl a Cyclotetrapeptid 24, GGP, Hydrolyserat naturligt jäst och Soja Protein Komplex. Applicera en liten mängd morgon och kväll.
Du kan välja mellan två förmånliga erbjudanden beroende på din ålder.
Erbjudande 1
Paketpris på Eye make up remover och Eye treatment
Erbjudandepris: 698:-      (normalpris: 896:-)
Erbjudande 2
Paketpris på Eye make up remover och Anti-ageing eye cream
Erbjudandepris: 858:-      (normalpris: 1.076:-)

Läs hela inlägget »