Hos oss på Klinik Skönhet kan du välja bland vårt utbud av olika friskvårdsbehandlingar enligt. Vi tar även emot ePassi.

Exempellistan för vad som ingår vid friskvårdsbidrag har tagits bort hos skatteverket och det är därför bra att stämma av med din arbetsgivare vad som gäller för dig. 


Sköna Du - Ansiktsmassage
Njut av en härligt avstressande massagebehandling för ansikte/dekolletage/nacke/axlar. Vi börjar med en ansiktsrengöring och peelar bort glåmiga hudceller. Därefter ökar cirkulationen och välbefinnandet med en spänningsupplösande massage. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad för din hudtyp.

Behandlingstid 30 min 495:-

Sköna Du - "Topp Till Tå"
Totalt välbefinnande från topp till tå. Behandlingen börjar med avslappande massage av ansikte, dekolletage, nacke och hårbotten. Hela din kropp knådas och frigörs från spänningar och avslutas med en skön fotmassage. Sväva sen iväg på mjuka moln...

Välj mellan:
"Topp Till Tå" 75 min 900:- 
"Topp Till Tå" 90 min 1050:-

Klassisk Massage
Med svensk klassisk massage bearbetar vi trötta muskler, ökar cirkulationen, samtidigt som du får en behaglig och djupgående avslappning. Önskar du en mer ingående behandling av ett specifikt område, så ordnar vi det.

Välj mellan:
Rygg/nackmassage 30 min 475:-  
Rygg och ben/fotmassage 45 min 625:-
Helkroppsmassage 60 min 775:-

Regelbundna besök för massage är friskvård för kropp och själ.

Fotbehandling Klassisk 70 min                              795:-
Fotbehandlingen inkluderar ett välbehagligt fotbad, nagelvård, slipning/borttagning av torr hud/förhårdnader och avslutas med en avslappande fotmassage, paraffinbad och kräm.

Fotbehandling Bas 45 min                                     595:-
Fotbehandlingen inkluderar ett välbehagligt fotbad, nagelvård, slipning/borttagning av torr hud/förhårdnader och avslutas med kräm.

Önskar du lägga till tid för lackning av tånaglar, så finns det möjlighet till det.