Ögon i fokus

Ögonen i fokus!


Det är oftast runt ögonen åldrandet syns först. Huden är tunnare i detta område och olika funktioner i huden fungerar sämre här. För att på bästa sätt ta hand om ögonområdet rekommenderas att använda en mild ögon-makeup remover samt en ögonkräm morgon och kväll. Det är viktigt att du använder rätt ögonkräm för just din ålder.

Nimues Eye make up remover är en skonsam och mild tvålfri emulsion som effektivt avlägsnar ögon- och läpp makeup, samtidigt erbjuds ”anti-age” egenskaper. Emulsionen förbättrar fuktnivån samt förfinar linjer och rynkor.

Eye treatment är en ögonkräm som rekommenderas från 25+. Den motverkar åldrandet och minskar påsar och mörka områden under ögonen.

Anti-ageing eye cream är en ögonkräm som rekommenderas från 35+. Den är en smidig och lätt högeffektiv ögonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egenskaper. Anti-ageing eye cream förbättrar cellkommunikatione, skyddar telomerer och fördröjer cellernas åldrandeprocess.

Du kan välja mellan två förmånliga erbjudanden beroende på din ålder.
Erbjudande 1
Paketpris på Eye make up remover och Eye treatment
Erbjudandepris: 698:-      (normalpris: 896:-)
Erbjudande 2
Paketpris på Eye make up remover och Anti-ageing eye cream
Erbjudandepris: 858:-      (normalpris: 1.076:-)

Etiketter: klinikskönhet nimue